ČOKOLADA ZA PEKO

TEMNA ČOKOLADA

ČOKOLADA 60% GUMBKI ZA TOPLJENJE

Skrbno zasnovana temna čokolada ustvari odlično bazo za aromatiziranje vaših najbolj zaželenih sladkih pregreh. Zaradi visokega odstotka kakava imajo topljivi gumbki čokolade večjo intenziteto in bogat okus. Tega dodatno obogati vaniljev ekstrakt, ki naredi čudeže v kombinaciji z grenko-sladkim okusom, dobro poznanim za temno čokolado. Vsestranskost tega produkta ga uvršča v najbolj iskanega, saj je več kot primeren za mnogo različnih namenov.

Skupaj ustvarjamo boljši svet! Z nakupom tega izdelka skupaj z Incom LEONE podpirate organizacijo Rainforest Alliance, ki se zavzema za okolju prijazno in družbeno odgovorno kmetijstvo. Več na Rainforest Alliance.

Povprečna hranilna vrednost

Na 100 g
Energijska vrednost2375 kJ/ 572 kcal
Maščobe41 g
- od tega nasičene maščobe25 g
Ogljikovi hidrati41 g
- od tega sladkorji38 g
Vlaknine8 g
Beljakovine5.7 g
Sol<0.01 g

ČOKOLADA 60%

Sestavine: kakavova masa*, sladkor, kakavovo maslo*, emulgator: lecitini (sončnica), naravna aroma vanilije. Lahko vsebuje sledi soje, mleka, oreškov in arašidov. Čokolada vsebuje: kakavovi deli: najmanj 60%.

*Rainforest Alliance certificiran.

NAVODILA ZA HRANJENJE

Hranite v suhem in hladnem prostoru (15 – 20 °C), stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora ne sme nikoli preseči 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.

NAVODILO ZA UPORABO

  1. Temperiranje: Čokolado stalimo na 45 °C, ohladimo na 29 °C in natosegrejemo na 32 °C. Lahko jo uporabimo za oblivanje ali vlivanje v modele.
  2. Za pripravo krem, peciv, mussov, ganachev, sladoledov in drugih desertov uporabimo samo staljeno čokolado, ki jo počasi homogeno vmešamo v preostalo maso.
  3. Čokoladne kapljice lahko uporabimo za dekoracijo, slastne pa so tudi, če jih pojemo kar take. 

Drugi izdelki

Preveri ostale čokolade za peko

Bela čokolada

Odkrij

Čokoladni čips

Odkrij

Mlečna čokolada

odkrij
Čarobni recepti

Recepti z LEONE čokolado