Od sladoleda do čokolade

Smo eden najinovativnejših ustvarjalcev sladoleda in zaupanja vredni partnerji največjih prehrambenih podjetij po vsem svetu. Čokolado smo najprej začeli ustvarjati za potrebe proizvodnje sladoleda, nato pa smo razširili svoje zmogljivosti za ustvarjanje čokolade kot samostojnega izdelka.

Poglej izdelke

Naše čokoladno poslanstvo

Naše poslanstvo je biti inovativen, agilen in prilagodljiv proizvajalec čokolade. Z inoviranjem ustvarjamo napredne čokoladne recepture, ki bodo izboljšale vaš končni izdelek, da boste lahko navdušili vaše stranke. Ustvarjamo pa tudi čokolade za končnega potrošnika.

chocolate-melting-buttons

Desetletja izkušenj

Zdaj zaposlujemo več kot 650 ljudi in imamo vrhunski proizvodni obrat z lastnim razvojnim centrom. Začetki pred skoraj tremi desetletji pa so bili veliko bolj skromni. Podjetje je leta 1991 ustanovil večni vizionar Andrej Slokar, ki je sanjal o ustvarjanju najbolj okusnega sladoleda na svetu. Zdaj je njegova vizija ustvariti čokolado tako okusno in inovativno kot sladoledi. Verjamemo, da mu je spet uspelo

Kontaktirajte nas

Your chocolate. Our passion

Imamo raznoliko ponudbo termostabilne in topljene čokolade, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje svojih čokoladnih izdelkov in sladic. Od nas lahko redno pričakujete nove inovativne čokoladne izdelke. Preverite, katere čokoladne izdelke imamo na voljo.

Naši izdelki

Licencirana čokolada

Ustvarjamo različne vrste čokolade z licenco. Izboljšajte svojo ponudbo čokolade za otroke z licencirano čokolado, kot so Peppa Pig, Paw Patrol, My Little Pony, Transformers in drugi. Od nas lahko redno pričakujete novo licencirano čokolado.

Preveri licencirano čokolado

Our other websites

Leone Brand

Sladoledi, ki so izjemno inovativni in vedno v trendu.

Obišči spletno stran

Leone Korporativna spletna stran

Obiščite našo korporativno spletno stran in preverite našo storitev razvoja private label sladoleda

Obišči spletno stran

Leone AL!VE Brand

Preverite našo linijo sladoledov, ki jih lahko uživate brez slabe vesti.

Obišči spletno stran