LEONE Čokolada za peko

JE ZNANOST IN ČAROVNIJA  ZA VAŠE ČOKOLADNE MOJSTROVINE

LEONE čokolado za peko smo razvili ker se zavedamo, da so kvalitetne sestavine pri peki enako pomembne kot sam postopek priprave. Tako kot dobra čokolada je tudi peka slaščic znanost in čarovnija in bolj kot so kvalitetne sestavine, boljši bo končni izdelek. LEONE čokolada za peko je izjemnega okusa in je narejena iz kakovostnih sestavin, vse to z namenom, da bodo vaše slaščice z njeno uporabo še boljšega okusa in teksture. Čokolada v kateri boste uživali ne glede na to ali se boste z njo posladkali ali jo uporabili pri peki. Katera čokolada pa je tebi najljubša? Preveri spodaj kakšne čokolade smo pripravili.

MLEČNA ČOKOLADA

Gumbki za topljenje

odkrij

BELA ČOKOLADA

Gumbki za topljenje

Odkrij

TEMNA ČOKOLADA

Gumbki za topljenje

Odkrij

TEMNA ČOKOLADA

Termostabilne kapljice

Odkrij

PRODAJNA MESTA

PEKA SLAŠČIC KOT SPROSTITEV

Pri peki razmišljamo korak za korakom in smo osredotočeni na tukaj in zdaj. A vseeno razmišljamo o celoti in o tem kaj bomo naredili s slaščicami, za koga bodo in kdaj jih bomo delili. Peka slaščic je zato odlična praksa, ki v vas uravnoteži prisotnost v sedanjem trenutku in obenem vzbudi vizionarsko razmišljanje.

 

PEKA SLAŠČIC KOT IZRAZ LJUBEZNI

NAREJENO Z VELIKO LJUBEZNI

Peka slaščic je izraz ljubezni in učinkovit način za izražanje čustev. Včasih ni besed s katerimi bi se lahko izrazili in samo s peko slaščic lahko izrazite svoja resnična čustva kot so zahvala, hvaležnost in simpatija.

LEONE recepti s čokolado

pripravi izjemne sladice

ČAROBNI RECEPTI

Je še kaj bolj prijetnega kot dom, ki diši po peki čokoladnih piškotov? Vonj, ki v nas prebudi nostalgijo in nas spomni na srečne otroške dni. Zavedanje, da bodo slaščice, ki jih ustvarjate, razveselile druge ljudi je eden izmed najbolj prijetnih občutkov, kar obstajajo. Preizkusite naše čokoladne recepte.

Recepti