ČOKOLADA ZA PEKO

MLEČNA ČOKOLADA

GUMBKI ZA TOPLJENJE

Prijetna, okusna, nežna, harmonična. Kot nalašč za vsakršno priložnost, saj nudi edinstvenost za še tako prefinjene oči. Dovršeno izdelani gumbki mlečne čokolade Leone poskrbijo za osvežilno in vznemirljivo izkušnjo. Kombinacija kremne in mlečne teksture je odlična izbira za mousse, ganacheje, mendiante in ostale podobne sladice. Čokolada, ki je poznana po bogatem in sofisticiranem okusu, je najboljša za kremaste čokoladne strukture, saj doda posebno vrednost specifičnim potrebam.

Skupaj ustvarjamo boljši svet! Z nakupom tega izdelka skupaj z Incom LEONE podpirate organizacijo Rainforest Alliance, ki se zavzema za okolju prijazno in družbeno odgovorno kmetijstvo. Več na Rainforest Alliance

Povprečna hranilna vrednost

Na 100 g
Energijska vrednost2376 kJ/ 571 kcal
Maščobe38 g
- od tega nasičene maščobe24 g
Ogljikovi hidrati49 g
- od tega sladkorji48 g
Beljakovine6.9 g
Sol0.2 g

MLEČNA ČOKOLADA

Sestavine: sladkor, kakavovo maslo*,  posneto mleko v prahu, kakavova masa*, anhidridna mlečna maščoba, emulgator: lecitini (sončnica); naravna aroma vanilije. Lahko vsebuje sledi soje, oreškov in arašidov. Mlečna čokolada vsebuje: kakavovi deli: najmanj 37%.

*Rainforest Alliance certificiran.

NAVODILA ZA HRANJENJE

Hranite v suhem in hladnem prostoru (15 – 20 °C), stran od virov toplote, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo in neprijetnimi vonjavami. Temperatura prostora ne sme nikoli preseči 25 °C. Po uporabi vrečko tesno zaprite.

NAVODILO ZA UPORABO

  1. Temperiranje: Čokolado stalimo na 45 °C, ohladimo na 28 °C in nato segrejemo na 32 °C. Lahko jo uporabimo za oblivanje ali vlivanje v modele.
  2. Za pripravo krem, peciv, mussov, ganachev, sladoledov in drugih desertov uporabimo samo staljeno čokolado, ki jo počasi homogeno vmešamo v preostalo maso.
  3. Čokoladne kapljice lahko uporabimo za dekoracijo, slastne pa so tudi, če jih pojemo kar take. 

Drugi izdelki

Preveri ostale čokolade za peko

Bela čokolada

Odkrij

Čokoladni čips

Odkrij

Temna čokolada

odkrij
Čarobni recepti

Recepti z LEONE čokolado